سه شنبه, 29 اسفند 1402

فراهم شدن امکان ثبت درخواست متقاضیان نقل و انتقال واجد شرایط از بدو پذیرش/ثبت درخواست از 25 تا 31 شهریور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم کلانتری در بخشنامه‌ای به رؤسای واحدهای مرکز استان، واحدهای علوم و تحقیقات تهران و نجف آباد، رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع «فراهم شدن امکان ثبت درخواست متقاضیان نقل و انتقال واجد شرایط از بدو پذیرش» آورده است: به منظور تسهیل و تسریع در فرآینده نقل و انتقال با طراحی و افزایش قابلیتهای سامانه منادا، واجدین شرایط می توانند بدون مراجعه حضوری و انجام مسافرتهای درون شهری و برون شهری، از 25 تا 31 شهریور سال جاری با مراجعه به سامانه منادا به آدرس اینترنتی monada.iau.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

براساس این بخشنامه اداره کل امور دانشجویی پس از بررسی مدارک حداکثر تا هفتم مهرماه درخصوص درخواستهای مذکور اعلام نظر خواهند کرد. همچنین واحدهای دانشگاهی مقصد موظفند، پس از اعلام نتایج نسبت به ثبت نام از پذیرفته شدگان اقدام کنند.

مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه که به تأیید رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز رسیده است، برعهده روسای واحدها و معاونین دانشجویی و فرهنگی واحدهای دانشگاهی است.