قابل توجه دانشجويان شاهد و ايثارگر

كانون علمي فرهنگي ايثار با همكاري ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در نظر دارد مسابقه خاطره نويسي و داستان كوتاه با موضوع 1 خاطرات هشت سال دفاع مقدس ايثارگران 2 زندگي باخانواده هاي ايثارگران( شهيد، جانباز، آزاده و رزمنده) را برگزار نمايند لذا از دانشجويان علاقمند به شركت در مسابقه خاطره نويسي دعوت مي شود آثار خود را تا تاريخ 20/1/96 به دفتر ستاد و كانون ايثار واقع در قاسم آباد دانشكده فني و مهندسي مجموعه فرهنگي آيت ا.....هاشمي رفسنجاني مقابل مزار شهداي گمنام طبقه فوقاني تحويل نمايند. شايان ذكر است پس از داوري آثار ضمن اهداي جوايزي به منتخبين، اثار برگزيده مورد بهره برداري براي چاپ خاطرات و تشكيل نمايشگاه موضوعي و مفهومي و همچنين توليد فيلمنامه، تئاتر، و فيلم مستند كوتاه استفاده خواهد شد.

شماره تماس: 36615688

كانون ايثار و