قابل توجه دانشجويان شاهد و ايثارگران

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد

تمديد مهلت ثبت در خواست نقل و انتقالات در سامانه منادا

طي چندروز گذشته سامانه منادا( سايت نقل و انتقالات دانشجويي) با اختلالاتي روبه رو بود و برخي از دانشجويان موفق به ثبت درخواست نقل و انتقال و ميهمان شدن از واحدهاي دانشگاهي نشدند. بر همين اساس با موافقت رييس دانشگاه آزاد اسلامي مهلت ثبت درخواست ها تا ساعت 24 روز 12 دي تمديد شد. اين خبر را معاون دانشجويي وفرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي اعلام كرده و گفته است دانشجويان مي توانند در سامانه منادا به نشاني Monada.iau.ir  ثبت نام كنند. سيد طه هاشمي در باره جزئيات اين خبر گفت :با توجه به اينكه چند روز گذشته سامانه منادا با اختلالاتي روبه رو بود و برخي از دانشجويان موفق به ثبت درخواست هاي خود نشدند با موافقت رييس دانشگاه آزاد اسلامي مهلت ثبت در خواست ها تا ساعت 24 روز 12 دي تمديد شد او با بيان اينكه مهلت تعيين شده به هيچ وجه تمديد نخواهد شد ادامه داد نتيجه در خواست ها تا 25 دي در سايت منادا به اطلاع دانشجويان متقاضي ميهماني يا انتقال خواهد رسيد.

ستاد شاهد و امور ايثارگران