جمعه, 10 فروردين 1403

حجت الاسلام پناهيان دردانشگاه آزاداسلامى مشهد

محور زندگي موفق براي جوان ، تحصيل علم است

حجت الاسلام پناهيان درجمع دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، محور زندگي موفق براي جوان را  تحصيل علم عنوان كرد. به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي  مشهد : حجت الاسلام علیرضا پناهیان در جشن میلاد امام محمد تقی(ع) در جمع دانشجويان شاهد و ايثارگر واحد مشهد با بیان اینکه مسئله مهم زندگی امروز این است که دائما در حال مدیریت تمایلات خود هستیم افزود : خواسته دل خود را مديريت كنيد چرا كه هر كسي به اندازه صبرو خوداري خويش ارزش دارد .وي با اشاره به اينكه زماني فرا مي رسد كه درس تنها از آن انسان‌های باتقوا است افزود :  بعد از ظهور امام زمان (عج) ، علم 25 برابر افزایش می‌یابد در حالی که قبل از ظهور تنها دو درصد رشد داشته است.وی با تأکید بر اینکه سخت‌کوشی انسان را بزرگ و تن‌پروری انسان را به نابودی می‌کشاند تصريح كرد : چرا امروز همه دانشجویان نمی‌توانند تولید علم کنند زیرا تحصیل علم مبتنی به استعداد روحی نيست و فقط مبتنی بر استعداد ذهنی است ، به همین دلیل همه دانشجویان دانشمند نمی‌شوند.این استاد حوزه و دانشگاه هوسبازي را تنها عامل كاهش قدرت تمرکز انسان دانست و تاكيد كرد : قدرت تغییر است که در انسان عقلانیت و خلاقیت را به اوج می‌رساند.پناهيان با بيان اينكه محور زندگي موفق براي يك جوان تحصيل علم است گفت : رياضت معقول باعث شكفتن  استعدادها مي شود و زندگي واقعي با خودساختگي  شكل مي گيرد .در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام عابديني نژاد مدير ستاد شاهد و ايثارگر واحد مشهد ضمن خيرمقدم و تبريك اعياد امام جواد (ع) و امام علي (ع) ، با اشاره به فرمايشي از حضرت علي (ع) در رابطه با تحصيل علم گفت : علم و دانش قدرت است و كسي كه آنرا كسب نكند زير سلطه ديگران قرار مي گيرد و كسانيكه كه به علم مجهز مي شوند مي توانند بر دشمن غلبه يابند .
مشاور رياست دانشگاه در ادامه در خصوص آيين نامه تسهيلات آموزش ويژه دانشجويان شاهدو ايثارگر توضيحاتي داد وخواستار ارتقاء علمي و بهبود وضعيت آموزشي و فرهنگي دانشجويان شاهد و ايثارگر شد .
عابديني نژاد در اين جلسه از برگزاري جلسه تجليل از دانشجويان برگزيده علمي شاهد و ايثارگر واحد مشهد در مهرماه سالجاري خبر داد و درهمين راستا به معرفي مسئولين كانون ها ي ايثار خواهر و برادر ، هسته مشاورين و رابطين ستاد شاهد و ايثارگردانشگاه پرداخت . عليرضا دلبريان از رزمندگان دوران دفاع مقدس در اين مراسم به بيان خاطراتي از دوران جنگ پرداخت و گفت : درسهاي دفاع مقدس در تمام بخش هاي زندگي الگو است و شهدا مانند ستارگاني هستند كه با الگوي پذيري از آنها به بيراهه نخواهيم رفت .وي عقلانيت ، اصل غافلگيري ، مقاومت و مداومت ، اطاعت ، شهامت و جسارت را از  عوامل پيروزي رزمندگان اسلام در جنگ تحميلي عنوان كرد  .گفتني است : مولودي خواني ، برگزاري مسابقه و اهداي جوايز از ديگر برنامه های اين جشن بود که با حضور مسئولين منطقه يك بنياد شهيد و امور ايثارگران و مسئولين دانشگاهي و دانشجويان شاهد و ايثارگر درسالن اجتماعات مجتمع علوم انساني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار گرديد .