پنج شنبه, 05 اسفند 1395

خبرگزاری آنا: مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد از آغاز ثبت‌نام دانشجویان شاهد و ایثارگر از ۱۶ خرداد تا ۳۰ مرداد سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین نصیرزاده در جمع خبرنگاران گفت: ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از 16 خرداد تا 30 مرداد در سامانه www.esargaran.iau.ir آغاز می شود.

وی ادامه داد: به محض ثبت درخواست های دانشجویان در این سامانه کمیسیون های شاهد و ایثارگر برای دریافت این درخواست ها و رسیدگی به وضعیت نقل و انتقال دانشجویان فعال می شوند.

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: پس از ثبت نام در این سایت و بررسی درخواست ها امکان انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر به تهران و البرز فراهم شده است.

داشتن یک قطعه عکس، تصویر کارنامه قبولی آزمون، گواهی و معرفی نامه از نهاد ایثارگری از جمله مدارک لازم برای ثبت نام در این سامانه است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران این دانشگاه  گفت: با شروع کار رییس دانشگاه آزاد توجه ویژه‌ای به جامعه ایثارگری شده است.

مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در اولین حرکت ساختار اداره کل شاهد و ایثارگر بوده است که این اداره کل در حوزه دانشجویی شاهد و ایثارگر ارایه خدمات ‌می‌داد اما در حوزه شاهد و ایثارگر اساتید و کارکنان هیچ خدماتی ارایه نمی‌داد.

وی با بیان اینکه دو معاونت جدید به معاونت اجرایی و استانی اضافه شده است، اظهار کرد: در تغییر ساختار اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد معاونت فرهنگی و دانشجویی به دو معاونت اجرایی و استانی اضافه شده است.

وی به راه اندازی اداره کارکنان و اساتید و ارائه خدمات به همه جانبازان و ایثارگران اشاره کرد.

نصیرزاده با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد به عنوان محور پیشرو در حوزه ایثار و شهادت است، خاطرنشان کرد: اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد حتی جلوتر از وزارت علوم و دانشگاه‌های دولتی است و ارایه خدمات می‌دهد.

به گفته وی، آیین‌نامه دانشجویی، اساتید و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد تدوین و بازنگری شده است.

نصیرزاده افزود: در آیین‌نامه اساتید نگاه ویژه‌ای به نقل و انتقال اساتید ایثارگر شده است و همچنین آیین‌نامه کارکنان شاهد و ایثارگر برای ارایه خدمات در حال تدوین است تا خدماتی را که دانشگاه‌های دولتی به کارکنان ایثارگر خود می‌دهند دانشگاه آزاد هم همان‌گونه ارایه خدمات دهد.

وی با بیان اینکه در بخش آموزشی توجه ویژه‌ای به نخبگان ایثارگر شده است، خاطرنشان کرد: سایت نخبگان در حال راه‌اندازی است و شرایط کسانی که نخبه هستند در این سایت آمده است.

نصیرزاده با بیان اینکه شروع نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز 16 خرداد آغاز می‌شود، گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر تا سی‌ام مرداد فرصت دارند تا با مراجعه به سایت www.isargaran.iau.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کند.

وی با اشاره به سه اولویت‌بندی برای نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اظهار کرد: در اولویت اول که بدون محدودیت نقل و انتقال صورت می‌گیرد جانباز 25 درصد به بالا، همسر و فرزند جانباز 40 درصد به بالا، شخص آزاده، همسر و فرزند آزاده بدون محدودیت می‌توانند نقل و انتقال‌شان صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اولویت دوم اظهار کرد: برادر و خواهر شهید، فرزند و همسر جانباز 25 تا 37 درصد شامل اولویت دوم می‌شوند که در صورت کسب معدل 15 در دو ترم مهمانی برای شهرستان‌های دیگر و برای انتقالی به دانشگاه‌های تهران کسب معدل 17 از شرایط لازم برای نقل و انتقال در اولویت دوم است.

به گفته وی، در اولویت سوم جانباز زیر 25 درصد، فرزند و همسر جانباز و همچنین رزمنده‌ که شش ماه حضور در جبهه را داشته‌اند با یک ترم مهمانی و کسب معدل 15 نقل و انتقالی‌شان صورت می‌گیرد.

وی از راه اندازی بانک نخبگان ایثارگر خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد دارای 90 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر است که با صدور آیین نامه جدید نقل و انتقالات بیش از 60 هزار جابجایی خواهیم داشت.

حاضرين در سايت