نشست هم انديشي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشكده حقوق با رياست دانشكده برگزار شد
در راستاي برگزاري نشست هم انديشي دانشجويان  شاهد و ايثارگر دانشگاه ازاد اسلامي مشهد با مسئولين دانشكده هاي واحدمشهد دومين نشست هم انديشي در دانشكده حقوق برگزار گرديد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : حجت الاسلام عابديني نژاد مدير ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه ازاد سلامي مشهد درابتداي اين جلسه

استفاده از رهنمودها و راهنمايي هاي اساتيد ، آشنايي با رئيس و اساتيد مشاور دانشكده ، بررسي و رفع مشكلات درسي آموزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر  را از اهداف اين نشست ها برشمرد و بر ارتقاء علمي و بهبود وضعيت آموزشي و فرهنگي اين دانشجويان تاكيد كرد .
دكتر زاهديان رياست دانشكده حقوق، علوم سياسي و زبانهاي خارجه از حضور بيش از 400 تن از دانشجويان شاهد و ايثارگر در اين دانشكده اظهار خرسندي كرد و خطاب به دانشجويان شاهد  ايثارگر شركت كننده دراين نشست  گفت : شما مي تو انيد با كسب علم و دانش مانند خانواده هاي خود الگو وسرمشق باشيد .
افشاري استاد مشاور اين دانشكده درادامه خواستار تقويت ارتباط  دانشجويان شاهد و ايثارگر در دانشكده شد و بر انجام بحث هاي علمي پژوهشي  در گروه هاي مختلف آموزشي تاكيد كرد .